Köp, Betalning, Fraktvillkor, Retur och Byten

Köp och Betalning

Börja med att lägga alla artiklar du vill köpa i varukorgen. Gå sedan vidare till kassan, välj betalningssätt och fyll i den information som är nödvändig för att vi ska kunna behandla din order.

Var noga med att stava rätt för att undvika mail eller paket som ej kommer fram! OBS! Fyll i telefonnummer till mobil så att PostNord kan skicka ett SMS till dig när ditt paket har kommit fram.

Vi tar emot betalningar via Paypal. Genom PayPal kan du hoppa över att ange din kortinformation varje gång du gör ett köp. PayPal Buyer Protection hjälper dig att handla med tillförsikt.

Hämta själv

Om du vill hämta din beställning från vårt lagerlokal kan du väljer ”hämta själv” under checkout processen.

Du måste boka en tid hos oss för att hämta din bestälning. Efter du har lägt din bestälningen, då ska vi skicka en förfrågan om när du kan hämta detta.

Lagerlokal bemannäs måndagar och onsdagar mellan 11:00 och 16:00.

Adressen är: Hornsgatan 150B, 11728 Stockholm (t-bana Hornstull)

OBS! Att ”hämta själv” betyder inte att vi ska köra hem till dig och leverera er bestälning där eller att vi ska träffa dig på en annan stadsdel.

Frakt

För leverans inom Sverige.

Fraktkostnad tillkommer med 99 kr + MOMS per beställning, med max vikt 8kg.  Önskas en order dellevereras på kundsbegäran debiteras 99 kr för frakttillfälle.

För leverans till EU-lander sämt Norge.

Fraktkostnad tillkommer med 500 kr + MOMS per beställning, med max vikt 8kg.  Önskas en order dellevereras på kundsbegäran debiteras 500 kr för frakttillfälle.

OBS! Vi levera inte utanför EU eller Norge och för leverans till postboxadress, kontakta oss innan köp.

Leveranstid

Efter lagd order får du en orderbekräftelse via mail. Din order packas och skickas normalt sett från oss inom 1-3 arbetsdagar. PostNord kör ut ditt paket till närmaste utlämningsställe. Du får ett SMS eller e-mail när ditt packet finns att hämta.

Outhämtade Paket

Du har 7 dagar på dig att hämta ut ditt paket på utlämningsstället. Om du inte skulle hämta ut ditt paket inom den tiden returneras det till oss.

För ej uthämtade och olevererbara paket drar vi av 300 kr för frakt och administrativa avgifter på summan som du skall få tillbaks. Skall vi skicka försändelsen på nytt debiteras ny frakt om 99 kr + MOMS.

Obs! Det är jätteviktig att du anger korrekt mobilnummer, annars får du ej besked om leveransen.

Öppet Köp och Bytesrätt

30 dagar på samtliga produkter som ej är tryckta med namn/nr/klubbmärken etc. Köparen står själv för returfrakten Den Svenska Cricketbutiken står för frakten av den nya varan vid byte.

OBS! Originalförpackning och kvitto/orderbekräftelse måste returneras tillsammans med varan/varorna. Skokartonger måste emballeras. Tejp alt adresslappar får ej fästas direkt på originalförpackningen. Varan/varorna som returneras ska vara oanvända, hela och rena.

Returadress:  Den Svenska Cricketbutiken, Hornsgatan 152, 117 28 STOCKHOLM

Tack för att du handlar hos Den Svenska Cricketbutiken