Föreningar

Cricketutrustning -Inköp Föreningar

Föreningar som vill göra inköp av cricketutrustning och kläder, kontakta oss på Cricketbutiken.se för prisförslag på era inköp.   Vi vill jobba nära föreningarna och vill skapa ett enkelt och naturligt sätt att göra inköpen. Tanken är att skapa nära och gynnsamt samarbete för alla föreningar.

Vid bokning kan vi även komma till er för att ha genomgång av produkter och nyheter inom cricketutrustning. Kontakta oss via sales@cricketbutiken.se så kontaktar vi er inom kort.

Näthandel

Dagens handel går mycket mot att man gör sina inköp via nätet och visionen är att cricketbutiken.se se skall bli det naturliga valet i framtiden när barn, ungdommar och elitspelare skall förnya sin utrustning. Tanken är också att det skall löna sig att handla på nätet.

Vi kommer att utveckla en webbshop som kommer att vara enkel och tydlig att besöka så att du som kund skall få en upplevelse av smidighet i dina inköp.

Club Shop

Med er förening klopplad till cricketbutiken.se får ni en egen webshop med er utvalda sortiment av lagkäder eller utrustning. Medlemmarna själv välja deras betalning sätt.  Bestälningen anpassas efter medlemmarnas önskemål och skickas direkt hem till de eller till er kansli.

Kontaka oss så vi kan diskutera den bästa lösning för er,  så ska bli så enkelt och smidigt som möjligt för er medlemmarna att handla vart och när de vill.

Varumärken

Vi kommer att erbjuda varumärken inom cricketutrustning som Gunn & Moore, Kookaburra, MRF och du som kund skall ha stort urval av produkter och kunna göra dina val utifrån det behov som finns.  Experter kommer att erbjuda rådgivning av dina dina val när du känner dig osäker. Det är bara att maila på info@cricketbutiken.se så kommer vi kontaktar er inom kort .

Lagkläder

Genom vårt Gräshoppa varumärke kan vi erbjuda dig en helt anpassningsbar lagdräkt, med en design som får din klubb att sticka ut på planen. En broschyr, med produktpriser, kan laddas ner här – Customised Team Uniforms Brochure.Du som kund skall alltid känna dig trygg med ditt inköp av cricketutrustning hos Cricketbutiken.se

Varmt välkommen till oss som kund!